Midnight Walk Dokkum

28 oktober, Diverse locaties in DOKKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Midnight Walk Dokkum: een verrassende tocht voor het goede doel! Rotaryclub Dokkum organiseert op vrijdagavond 28 oktober 2022 een prachtige wandeling door de historische stad Dokkum. Vanaf 19.00 uur wordt een route van ongeveer 7 kilometer gelopen die je zowel binnen als buiten de bolwerken de moo...

Lees meer

Midnight Walk Dokkum: een verrassende tocht voor het goede doel!

Rotaryclub Dokkum organiseert op vrijdagavond 28 oktober 2022 een prachtige wandeling door de historische stad Dokkum. Vanaf 19.00 uur wordt een route van ongeveer 7 kilometer gelopen die je zowel binnen als buiten de bolwerken de mooiste plekjes laat zien laat zien. Je loopt langs en/of door meer dan 25 verschillende bedrijven, instellingen en andere bezienswaardigheden, al dan niet ter plekke opgevrolijkt door o.a. livemuziek, theater, demonstraties en meer. De opbrengst van het evenement is volledig voor het goede doel.

Niet zomaar een wandeling
De Midnight Walk zit vol cultuur, belevenis en interactie. De tocht begint met een warming-up op muziek en loopt o.a. dwars door de Bonifatiuskerk en het Museum Dokkum. Onderweg kom je van alles tegen, zoals verschillende koren en bands, paarden met arrensleeën op de ijsbaan en verklede bierbrouwers. Kortom: een tocht vol verrassingen.

Drie goede doelen
De volledige opbrengst van het evenement gaat naar deze drie goede doelen: Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Noordoost-Friesland en Rotary Doctors Nederland inzake het project Dembi Dolo.

Tickets bestellen
Tickets zijn vanaf nu te bestellen op www.midnightwalkdokkum.nl. De kosten per volwassen deelnemer zijn €10,00 en voor kinderen t/m 12 jaar is dit €5,00.

Meer weten?
Volg het laatste nieuws over de Midnight Walk op de facebookpagina van Rotary Dokkum of via de website www.midnightwalkdokkum.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 oktober 2022 : vanaf 19:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
Kinderen : € 5.00 (t/m 12 jaar)
€ 10,00