Midsommar Markt

25 juni t/m 26 juni, Museum Nienoord in LEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

SCANDINAVISCH MIDSOMMARFEEST OP LANDGOED MUSEUM NIENOORD Een uniek Scandinavisch evenement op 25 en 26 juni 2022 op Landgoed Museum Nienoord te Leek. Voor het eerst kunnen bezoekers op Landgoed Museum Nienoord zich laten onderdompelen in een Scandinavisch zomerfeest. Op 25 en 26 juni 2022 zal voor...

Lees meer

SCANDINAVISCH MIDSOMMARFEEST OP LANDGOED MUSEUM NIENOORD

Een uniek Scandinavisch evenement op 25 en 26 juni 2022 op Landgoed Museum Nienoord te Leek.

Voor het eerst kunnen bezoekers op Landgoed Museum Nienoord zich laten onderdompelen in een Scandinavisch zomerfeest. Op 25 en 26 juni 2022 zal voor de derde keer de Midsommar Markt georganiseerd worden, een viering voor de langste dag van het jaar.

Stichting Scandinavië Beleven (bekend van de eerder georganiseerde Zweedse Kerstmarkt te Groningen) wil met het organiseren van dit evenement meer mensen, jong en oud, laten kennis maken met de prachtige cultuur en alle tradities die Scandinavië te bieden heeft.

Scandinavische sferen
Tijdens de Midsommar Markt kunnen bezoekers kennis maken met een grote diversiteit van Scandinavische producten en mooie ambachten. Van lifestyle tot reizen of het volgen van een workshop. De Midsommar Markt heeft voor ieder wat wils, groot en klein.

Zomerfeest voor alle leeftijden
De Midsommar Markt is meer dan een markt. Volg er een van de workshops of leer samen met je (klein-)zoon of -dochter hoe je moet boogschieten. Er zijn verschillende activiteiten waar jong en oud zich kunnen vermaken. Ook aan de lekkere trek is gedacht, op beide dagen zijn er meerdere Scandinavische lekkernijen te verkrijgen op het terrein!

De Midsommarviering is pas echt compleet met het opzetten van de meiboom, onder begeleiding van muziek en dans. Een bijzonder en feestelijk moment op de zaterdagmiddag waarbij iedereen kan deelnemen. Tickets voor het evenement zijn vooraf online verkrijgbaar via de website www.midsommarmarkt.nl.

Als kers op de taart heb je met het ticket van de Midsommar Markt ook nog eens toegang tot Museum Nienoord en het Rijtuigenmuseum, eveneens op hetzelfde terrein gelegen. Een unieke combi voor een leuk dagje uit!

Alles op een rijtje:
Zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 van 11:00 uur - 17:00 uur.
Tickets zijn €5,- per persoon, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis

Kijk voor meer informatie op www.midsommarmarkt.nl of volg het evenement op Facebook of Instagram voor de laatste informatie en Scandinavische inspiratie!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00
Kinderen : Gratis (t/m 12 jaar)
Kinderen : € 5.00 (13 t/m 18 jaar )

Waar is het?

Museum Nienoord
Nienoord 1
9351 AC LEEK
0594 512260
www.museumnienoord.nl
Info@Rijtuigmuseum.nl