Mijn schitterende scheiding

29 oktober, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneelstuk met Inez Timmer (Premiere). Toneelstuk met Inez Timmer (oorspronkelijk: "My Brilliant Divorce" van de Ierse schrijfster Geraldine Aron). Na de scheiding ben je opeens alleen; je man verlaat je voor een jonger model met een grotere voorgevel; je dochter wil het huis uit en kerst staat voo...

Lees meer

Toneelstuk met Inez Timmer (Premiere).

Toneelstuk met Inez Timmer (oorspronkelijk: "My Brilliant Divorce" van de Ierse schrijfster Geraldine Aron). Na de scheiding ben je opeens alleen; je man verlaat je voor een jonger model met een grotere voorgevel; je dochter wil het huis uit en kerst staat voor de deur. Alleen de hond blijft je gezelschap houden. Vrienden maken het leven nog ingewikkelder met mislukte koppelpogingen; de hulplijn biedt geen soelaas en je wordt heen en weer geslingerd tussen euforie en wanhoop.

De hoofdpersoon in dit verhaal, Angela van Haaren-De Widt, komt al gauw tot de ontdekking dat het leven in je eentje behoorlijk 'ruk' is. Maar er valt ook veel nieuws te ontdekken! De seksshop bijvoorbeeld, datingsites en… jezelf. Want wie is Angela eigenlijk?

Een kostelijke solovoorstelling over een ‘oudere jongere‘ vrouw die zichzelf helemaal opnieuw moet uitvinden en daar uiteindelijk met hilarische horten en stoten in slaagt. De voor velen herkenbare situatie en de zelf-relativerende humor van de hoofdpersoon maken deze voorstelling tot een heerlijke theateravond.

Lees minder

Data en tijden

vr 29 oktober 2021 : vanaf 20:15

Toelichting: première

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader