Mineke Gravers

3 juli t/m 28 augustus, Margarethakerk (NH Kerk) in ODOORN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Schilderes uit Ees. Op zaterdagmiddag 3 Juli 2021 zal de opening worden verzorgd door kunstenaar Peter Tholen uit Eelde. Peter is afgestudeerd aan de Klassieke Academie Groningen. Hij zal de expositie om 14.00 uur openen. Daarna is er gelegenheid de schilderijen te bewonderen, onder het genot van ...

Lees meer

Schilderes uit Ees.

Op zaterdagmiddag 3 Juli 2021 zal de opening worden verzorgd door kunstenaar Peter Tholen uit Eelde. Peter is afgestudeerd aan de Klassieke Academie Groningen. Hij zal de expositie om 14.00 uur openen. Daarna is er gelegenheid de schilderijen te bewonderen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Mineke Gravers heeft in 2014 de Klassieke Academie voor Beeldende Kunst in Groningen succesvol afgerond. Ze werd met het thema bomen: serie “Stille Getuigen” één van de winnaars van de Prix de Norvège.

Mineke tekende als kind al graag. Kunst is altijd haar passie geweest. “Ik ben in mijn leven en in mijn werk op zoek naar diepere betekenissen. In elk schilderij zet ik mijn innerlijke zoektocht voort. Het is een wisselwerking met wie ik op dat moment ben.
Elke keer word ik geraakt door de schoonheid van de natuur; de veranderingen van het licht, de schaduw, de vorm en vooral ook de kleur. Die geraaktheid wil ik graag schilderen”.

Tevens tentoonstelling beeldmateriaal dominee Harm van Lunzen.

Deze tentoonstelling omvat zowel een deel van de afgedrukte afbeeldingen, maar ook een deel van het afdrukmateriaal wat deze dominee aandroeg. Het is uniek historisch/ kunstzinnig materiaal wat dominee van Lunzen heeft gebruikt in de periode 1936 tot 1969 voor zijn kerkblad van de Vrijzinnige Hervormde Gemeente in Odoorn, als ook voor het blad van de Zwinglibond.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 3 juli 2021 t/m zaterdag 28 augustus 2021

woensdag : 14:00-16:00
zaterdag : 14:00-16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader