Miniature People Route

15 december 2020 t/m 30 juni 2021, Centrum in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Als je in Leeuwarden een paar mensen naar een piepklein richeltje in de muur ziet staren, heb je grote kans dat daar wat Miniature People verstopt zitten. Wat begon als een kunstzinnige uiting, is onderdeel geworden van de leukste route om te wandelen met de kids: de Miniature People Route. Fotogr...

Lees meer

Als je in Leeuwarden een paar mensen naar een piepklein richeltje in de muur ziet staren, heb je grote kans dat daar wat Miniature People verstopt zitten.

Wat begon als een kunstzinnige uiting, is onderdeel geworden van de leukste route om te wandelen met de kids: de Miniature People Route. Fotograaf Michel Tilma fotografeerde piepkleine tafereeltjes, van nog geen 2 centimeter hoog, op bijzondere plekken in de stad, om ze er vervolgens achter te laten om gevonden te worden.

Wandel door de straten en steegjes van de Leeuwarden binnenstad en ga op zoek naar deze piepkleine Liwwadders. Zo kom je pas écht op onbekende plekjes.

Er staan verspreid door Leeuwarden tientallen Miniature People. Klik op onderstaande button om te zien waar ze zich allemaal verstopt hebben.

Bron: Visit Friesland.nl.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader