Miss Bee & Mike Boddé - In The Lotusclub

22 oktober, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Geïnspireerd op de legendarische Amerikaanse nachtclubs uit de jaren dertig. Beatrice van der Poel – alias Miss Bee – is zangeres, songwriter en stemactrice, Mike Boddé is pianist en was cabaretier. Vanavond zijn ze jouw gastvrouw en -heer in The Lotusclub. Geïnspireerd op de legendarische Amerikaa...

Lees meer

Geïnspireerd op de legendarische Amerikaanse nachtclubs uit de jaren dertig.

Beatrice van der Poel – alias Miss Bee – is zangeres, songwriter en stemactrice, Mike Boddé is pianist en was cabaretier. Vanavond zijn ze jouw gastvrouw en -heer in The Lotusclub. Geïnspireerd op de legendarische Amerikaanse nachtclubs uit de jaren dertig, nemen ze ons mee terug naar de tijd van jazz, blues, whisky en opium.

In een show die lurkt aan de piano en breeduit hangt op de divan, trakteren ze op heerlijke, bedorven en kwalijk riekende muziek die alle schaamte voorbij is en de volgende dag met tegenzin weer aan de slag gaat. Dus schuif aan voor een heerlijke portie smooth jazz, af en toe een tikkeltje wild en spannend, weggespoeld met zelfgestookte booz uit antieke porseleinen theekopjes.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 22.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl