ModderDag

29 juni, Kultuureiland Damsterplas in STEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op ModderDag staat het vrij spelen met de elementen water en zand centraal. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. En daarbij mag je lekker vies worden! Op het Kultuureiland Damsterplas, aan de Damsterweg in Steendam, zijn wel 7 diverse gron...

Lees meer

Op ModderDag staat het vrij spelen met de elementen water en zand centraal. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. En daarbij mag je lekker vies worden!

Op het Kultuureiland Damsterplas, aan de Damsterweg in Steendam, zijn wel 7 diverse grondsoorten te vinden om lekkere modder mee te maken en ermee te spelen!

Wat denk je van bijvoorbeeld een blote voetenpad door allerlei soorten modder, modder-grabbelen, modderkastelen bouwen, een modderkeuken, jezelf beschilderen met modder en als je durft zelfs een modderbad?

Het Kultuureiland is een innovatief, dynamisch en groeiend project waarbij kunstenaars met diverse disciplines kunst, kultuur en natuur laten samensmelten tot een artistiek en attractief belevenispark. Voor algemene informatie: www.facebook.com/Kultuureiland

Deelname bedraagt 4 euro per kind, inclusief een glaasje ranja, wat lekkers èn een echt Modderdiploma!

Voor ouders / begeleiders is onze horeca geopend en kunt u bijvoorbeeld een heerlijk kopje bloemetjesthee nuttigen of een kopje koffie. Ook serveren wij op ModderDag lekkere “moddergebakjes”.

Aanmelden voor deelname kan door een E-mail te sturen naar: kultuureiland@gmail.com.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 29 juni 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 4.00 (6 t/m 12 jaar )

Waar is het?

Kultuureiland Damsterplas
Damsterweg
9629 PD STEENDAM
0646114793
www.kultuureiland.nl
info@kultuureiland.nl