Moddi

13 september, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Noorse Pal Moddi Knutsen, Moddi in het kort, maakt progressieve folkliedjes die klinken als een subtiele middenweg tussen Björk en Damien Rice. Geïnspireerd door eigenzinnige freak-folk en politiek protest bracht hij in 2010 zijn debuutalbum Floriography uit, waarna de cultstatus vanzelf volgde...

Lees meer

De Noorse Pal Moddi Knutsen, Moddi in het kort, maakt progressieve folkliedjes die klinken als een subtiele middenweg tussen Björk en Damien Rice.

Geïnspireerd door eigenzinnige freak-folk en politiek protest bracht hij in 2010 zijn debuutalbum Floriography uit, waarna de cultstatus vanzelf volgde. Op 13 september 2021 komt de liedjesmaker uit Noorwegen naar Groningen voor een concert in De Oosterpoort.

Moddi begon zijn carrière als autodidact, hij leerde zichzelf accordeon en gitaar spelen. En niet geheel zonder succes, op 5-jarige leeftijd was Pal Moddi Knutsen al te horen op de lokale radio. Vanaf zijn 18e nam hij de artiestennaam Moddi aan en bracht hij verschillende albums uit.

Gedurende zijn hele carrière vraagt hij aandacht voor politiek en milieukwesties. Het resulteerde in het in 2016 uitgebrachte project Unsongs met 12 nummers die in 12 landen verboden zijn. Zijn laatste album Like in 1968 is een ode aan het jaar 1968 en brengt een belangrijke boodschap met zich mee: “It’s never too late to start dreaming again”.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 13 september 2021 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 15,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader