Mooi Wark - Dit is ’t!

23 februari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Mooi Wark in het theater.. Ik hoor je denken: euh… Wat moeten die idioten uit een feesttent nu in een theater? Of misschien doet Mooi Wark nog niet meteen een belletje bij je rinkelen. Daarom, een snelle niets verhullende introductie. Het Drentse Mooi Wark verzorgt jaarlijks bijna 100 optredens in...

Lees meer

Mooi Wark in het theater..

Ik hoor je denken: euh… Wat moeten die idioten uit een feesttent nu in een theater? Of misschien doet Mooi Wark nog niet meteen een belletje bij je rinkelen. Daarom, een snelle niets verhullende introductie.

Het Drentse Mooi Wark verzorgt jaarlijks bijna 100 optredens in feesttenten in het hele land. Je zou ze kunnen kennen van hun grootste hit In de blote kont, maar ook van serieuzere liedjes als Warkende helden, Doodse stilte en Zie ik joe ooit nog eens weer. Doodse stilte is een bewerking van Simon & Garfunkels The Sound of Silence, die een eervolle vermelding kreeg van gerenommeerd DJ Frits Spits. Hun opvallende Oh Irma ode aan gebarentolk Irma Sluis kreeg landelijke aandacht tijdens de coronapandemie.

Val je onder de groep mensen die Mooi Wark wel kent en denkt: ‘in het theater, dat kan toch niet? Stil zitten en luisteren?’ Dat dachten de mannen zelf ook, maar de try-out shows in 2018 smaakten voor zowel band als publiek naar meer.

Laat je verrassen met leuke, humoristische verhalen uit 30 jaar Mooi Wark. Over hoe het begon, de hobbels onderweg, leuke hoogtepunten, maar ook diepe dalen. Allemaal met een lach en een traan. Met liedjes die niet geschikt zijn voor een tentfeest, maar wel liedjes uit de tent in verrassende theateruitvoeringen.

Mooi Wark, dit is ‘t. Mooier kunnen we het niet maken, leuker wel! Mooi Wark is Bert Koops op gitaar en leadzang, William Bossong op basgitaar, Arnold Kuik op gitaar en Dennis Hendriks op drums.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 23 februari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 25,00