Moondance

26 juni, NH Kerk in DEN ANDEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jazzband Moondance geeft een buitenconcert bij het kerkje van Den Andel. De 6-koppige band speelt muziek in verschillende genres. Moondance is rond het jaar 2000 ontstaan in Stadskanaal. Het is een amateur jazzband met professionele begeleiding vanuit Groninger Muziek Garage (GMG) uit Muntendam. D...

Lees meer

Jazzband Moondance geeft een buitenconcert bij het kerkje van Den Andel. De 6-koppige band speelt muziek in verschillende genres.

Moondance is rond het jaar 2000 ontstaan in Stadskanaal. Het is een amateur jazzband met professionele begeleiding vanuit Groninger Muziek Garage (GMG) uit Muntendam.

De band maakt een muziekreis door de tijd langs blues, jazz en latin, met allerlei tussenstops. Het is iedere keer een uitdaging om improvisaties te laten horen. Die zijn elke keer anders waardoor samen muziek maken zo leuk is.

Moondance bestaat uit Jos van Lierop, bandleider en toetsenist, Jesse Brouwer, drums, Wilma van der Laan, basgitaar, Pascal Dijkhuizen, trompet en Flip Heuving en Nan Staal op tenorsaxofoon.

Het reisplan voor het concert op zondagmiddag 26 juni is in grote lijnen bekend. Laat u verrassen door de muzikale uitstapjes die deze enthousiaste band gaat maken.


Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 15:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

NH Kerk
De Streekweg 91
9956 PR DEN ANDEL