Moss

17 december, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; indie, rock. Moss is terug! Vijf jaar na het verschijnen van het album ‘Strike’ hebben deze vaderlandse indierockgrootheden elkaar weer gevonden in de studio. Met het zesde album ‘HX’ zijn de heren back on track. De Elfstedentocht is te onzeker. Een nieuwe James Bond te zeker. Moss is meer ...

Lees meer

Band; indie, rock.

Moss is terug! Vijf jaar na het verschijnen van het album ‘Strike’ hebben deze vaderlandse indierockgrootheden elkaar weer gevonden in de studio. Met het zesde album ‘HX’ zijn de heren back on track.

De Elfstedentocht is te onzeker. Een nieuwe James Bond te zeker. Moss is meer zoals die reizende oom. Je weet nooit wanneer hij langskomt, maar als hij er is hangt iedereen meteen aan zijn lippen. Bij iedere plaat die de band uitbrengt ontpopt Moss zich keer op keer als een herboren koersbepalende act.

De in 2022 verschenen plaat HX is geen bij elkaar geraapt gelegenheidsalbum, maar een levenswerk. Het eerste wat opvalt bij het luisteren naar de nieuwe liedjes van Moss is de rust in het geheel. Het is een album geworden over verlies, tegenslag, afscheid, maar uiteindelijk ook acceptatie. Met als resultaat dat de muziek meer op het gemoed lijkt te rusten dan te drukken. De albumtitel verwijst naar Hoogcruts, de naam van een eeuwenoud, Zuid-Limburgs klooster dat vele verwoestende branden gekend heeft, maar even vaak herrees.

Moss werd in 2003 opgericht en speelt vanaf de eerste dag mee in de indie-eredivisie. Dit doet de band met ijzersterke songs en een veelzijdige sound die door zowel fans als critici zeer worden gewaardeerd. Van indierock tot psychedelica. Modern en tijdloos tegelijkertijd. Moss brengt een uniek geluid ten gehore en weet zichzelf steeds weer te vernieuwen en te verbeteren.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Deur open: 20:00 uur
Aanvang: 20:45 uur

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 december 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 20.00

Toelichting: CJP korting voor pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111190552.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 20,00