Move It!

21 mei, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Noord Nederlands Orkest en Club Guy & Roni; klassiek en dans. Na het succes in 2012, 2017 en 2019 kan een vervolg op Move It! van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest (NNO) niet uitblijven. Op zaterdag 21 mei is het zover: dan vormt de Grote Zaal van De Oosterpoort in Groningen het decor ...

Lees meer

Noord Nederlands Orkest en Club Guy & Roni; klassiek en dans.

Na het succes in 2012, 2017 en 2019 kan een vervolg op Move It! van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest (NNO) niet uitblijven. Op zaterdag 21 mei is het zover: dan vormt de Grote Zaal van De Oosterpoort in Groningen het decor voor deze multidisciplinaire productie vol muziek, dans en theater. Choreografen en dansdocenten van Club Guy & Roni en musici van het NNO werken met maar liefst 150 leerlingen uit het voortgezet onderwijs tien weken lang aan de voorstelling. De repetities vinden plaats op de scholen, in de laatst week repeteren alle leerlingen en het voltallige orkest samen onder begeleiding van regisseurs Anna Jacobs en Hanna van der Meer (Lunatics and Poets).

Romeo & Julia
Het verhaal van Romeo & Julia vormt de basis voor deze vierde editie van Move It!. Regisseurs Anna en Hanna steken het klassieke liefdesverhaal samen met de leerlingen in een nieuw jasje. Een voorstelling over eerste liefdes, ontmoetingen, vriendschap, afscheid, haat vs liefde en veel meer. Het NNO begeleidt de leerlingen met muziek van Sergej Prokofjev..

Jonge performers
De soms zenuwachtige, maar vaak super enthousiaste energie van de jonge performers en de intensieve ondersteuning van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest zijn dé ingrediënten voor een spectaculair en bij vlagen zeer ontroerend dansconcert.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 7,50