Muziekvereniging De Vlecke en Gymnastiekvereniging Stânfries - Winterconcert

26 november, Ontmoetingskerk in GORREDIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 26 november 2022 gaan muziekvereniging ‘De Vlecke’ en gymnastiekvereniging ‘Stânfries’ samen een optreden geven in winterse sferen. De avond zal een combinatie zijn van muziek en dans. Hoe komen een gymnastiekvereniging en muziekvereniging bij elkaar zult u misschien denken. Daar heb j...

Lees meer

Op zaterdag 26 november 2022 gaan muziekvereniging ‘De Vlecke’ en gymnastiekvereniging ‘Stânfries’ samen een optreden geven in winterse sferen. De avond zal een combinatie zijn van muziek en dans.

Hoe komen een gymnastiekvereniging en muziekvereniging bij elkaar zult u misschien denken. Daar heb je twee enthousiaste mensen voor nodig en laten ‘De Vlecke’ en ‘Stânfries’ daar nou over beschikken. Dineke Griek (de Vlecke) en Trijntje de Vries (Stânfries) kwamen vorig jaar met elkaar in contact tijdens het Maestro concert van ‘De Vlecke’. Hierbij waren 4 mensen uit de sportwereld in Gorredijk uitgenodigd om het dirigeren van een korps te leren en daarnaast de strijd met elkaar aan te gaan om te kijken wie de beste dirigent is.

Door Trijntje haar ervaring in de dans en gevoel voor ritme en timing merkte je al snel een voorsprong op de andere dirigenten. Het is dan ook niet verrassend dat Trijntje door de jury werd uitgeroepen tot Maestro 2022.

Tijdens de repetities kwamen Dineke en Trijntje in contact met elkaar en al snel hadden ze allemaal leuke ideeën voor een samenwerking. En die ideeën zijn nu werkelijkheid geworden. Een leuke samenwerking tussen beide verenigingen. De avond zal een combinatie zijn van muziek en dans, waarbij we soms alleen optreden maar ook zeker gezamenlijk!

En dit alles in en winters sfeertje met muziekstukken waarbij u mee kunt swingen maar waar u ook gewoon rustig van kunt genieten.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 5.00
Kinderen : € 2.50 (t/m 15 jaar)

Waar is het?

Ontmoetingskerk
Schansburg 3
8401 RX GORREDIJK

€ 5,00