MY BABY

10 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Psychedelische reis door ruimte en tijd met My Baby in Iduna met nieuw album Sake Sake Sake We hebben er even op moeten wachten voordat MY BABY bij ons in Poppodium Iduna zou staan… Maar goed nieuws: de groep komt op zaterdag 10 december naar Drachten en neemt een lading nieuwe songs mee! Songs afk...

Lees meer

Psychedelische reis door ruimte en tijd met My Baby in Iduna met nieuw album Sake Sake Sake

We hebben er even op moeten wachten voordat MY BABY bij ons in Poppodium Iduna zou staan… Maar goed nieuws: de groep komt op zaterdag 10 december naar Drachten en neemt een lading nieuwe songs mee! Songs afkomstig van het nieuwe album ‘Sake Sake Sake’ waarvoor het Nederlands/Nieuw-Zeelandse trio samengewerkte met onder andere de producer van The Chemical Brothers. Dat kan bijna niet anders dan een dansbare, energieke avond worden.

Sinds 2012 neemt het Amsterdamse trio je mee op een psychedelische reis door ruimte en tijd, waarbij ze je hypnotiseren met hun inheemse klanken. Zo stonden ze al op Lowlands en Glastonbury, mochten ze mee op tour met blueskoning Seasick Steve, wonnen een felbegeerde Edison voor hun tweede album ‘Shamanaid’ en ze speelden al concertzalen plat over de hele wereld. De roots gedreven, hypnotiserende dance staat bol van gospel- en bluesinvloeden vermengd met oude folkmelodieën. Voeg daar de rauwheid van 70’s funk, Afrikaanse woestijnblues, Marokkaanse gnawa, Indiase raga en een vleugje EDM bij en bedenk dan dat dit allemaal gespeeld wordt op gitaren en drums zonder toevoegingen van computers of samples.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 24.00 € 24.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu