n00b - Speelt n00b

23 februari 2023, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Je kunt je carrière beroerder beginnen dan duo n00b. In 2021 studeerden Laura Bakker en Isabelle Kafando af aan de toneelschool, om gelijk het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen en de publieksprijs en de Wim Sonneveldprijs mee naar huis te nemen. “De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en...

Lees meer

Je kunt je carrière beroerder beginnen dan duo n00b. In 2021 studeerden Laura Bakker en Isabelle Kafando af aan de toneelschool, om gelijk het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen en de publieksprijs en de Wim Sonneveldprijs mee naar huis te nemen. “De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor”, schreef de Volkskrant.

Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. ‘n00b speelt n00b’ gaat over het zijn van een n00b: een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laten Laura en Isabelle zien hoe lachwekkend de realiteit soms is.

Humor in een modern jasje door losers waar je hart sneller van gaat kloppen, met muziek die je mee kan zingen. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 23 februari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl

€ 19,00