Naar de bollen

6 april t/m 7 mei, Diverse locaties in HOGELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wandelen, fietsen, auto of motortocht langs de bloembollenvelden in het Hogeland. Deze editie wordt in een gewijzigde vorm georganiseerd vanwege de coronamaatregelen. Dit jaar een maand lang genieten van de velden en de kleuren van het mooie voorjaar. Dus niet slechts een dag maar een langere peri...

Lees meer

Wandelen, fietsen, auto of motortocht langs de bloembollenvelden in het Hogeland.

Deze editie wordt in een gewijzigde vorm georganiseerd vanwege de coronamaatregelen. Dit jaar een maand lang genieten van de velden en de kleuren van het mooie voorjaar. Dus niet slechts een dag maar een langere periode zijn de routes beschikbaar. Deelname is individueel.

Wandelen:
30, 20 of 10 km. Tijdens de wandelingen geniet u van het Groninger landschap, gekenmerkt door de akkerbouwvelden. Vanaf half april tot begin mei staan normaalgesproken de tulpen van de bollenboeren in Noord-Groningen in bloei. Vroeger -in de tijd van Louis Davids ging men naar Noord-Holland om de bollen te bewonderen. Nu kan dat in Noord-Groningen, waar veel boeren nu ook tulpen telen. De routes voeren langs en zo nu en dan door de bollenvelden van het Hogeland.

Fietsen:
35 km. De route voert langs mooie dorpjes met fraaie vergezichten. Natuurlijk komt u langs veel bollenvelden die vanaf medio april volop in bloei zullen staan. Regelmatig valt uw mond open van verbazing als u de prachtige kleuren tegen een heldere hemel ziet of de mooie kerktoren van Meij (Uithuizermeeden).

Motor en auto:
ca. 100 km. Deze route is met liefde gemaakt en verrukkelijk om te rijden. Ben je op zoek naar een relaxte route die je laat verdwalen in rust en je laat opgaan in de omgeving? Kom naar Noord-Groningen. Je kent het wel, na een lange werkweek wil je even wat tijd voor jezelf en je passagier(s). Je vindt het op Het Hogeland!
De motot(voertuigen)tourtocht is ook bijzonder aantrekkelijk voor senioren!

Er kan niet vooraf worden gegarandeerd dat de bollen op 6 april al bloeien. Check daarom naardebollen.nl.

Starten kan op verschillende plekken op de route. Hiermee voorkomen wij groepsvorming. De plekjes waar u uw auto kunt parkeren staan op de routekaartjes aangegeven. Reist u per openbaar vervoer? De stations liggen op geringe afstand van de routes!

Organisatie: Rotaryclub Uithuizen Het Hogeland.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader