Nagasaki Swim

26 juni, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eén van de nieuwste bands uit de Rotterdamse scene is Nagasaki Swim, het nieuwe project van Jasper Boogaard die we eerder in de kelder hebben gezien met Goodnight Moonlight. Het album dat hij dit jaar uitbracht, The Mirror, is het voortvloeisel van een stage bij Headroom Studio (een plek waar o.a. ...

Lees meer

Eén van de nieuwste bands uit de Rotterdamse scene is Nagasaki Swim, het nieuwe project van Jasper Boogaard die we eerder in de kelder hebben gezien met Goodnight Moonlight.

Het album dat hij dit jaar uitbracht, The Mirror, is het voortvloeisel van een stage bij Headroom Studio (een plek waar o.a. (Sandy) Alex G en Modern Baseball hun muziek opnamen) en vervolgens weer thuiskomen in een Nederland dat op slot gaat door de corona crisis. Zoals je verwacht is de productie ontzettend goed en springt het album heen en weer tussen strak gespeelde liedjes en ambient soundscapes. Ik ben erg benieuwd naar het optreden! | Robert

Kaartverkoop en corona maatregelen
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.
- Binnen gelden de landelijke coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand en het verplicht dragen van een mondmasker (behalve als je op je plek zit)

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 juni 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 7,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader