Najaarsplantenmarkt: Grote Finale

24 september t/m 25 september, Tuingoed Foltz in MEEDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Genieten van de nazomer èn je voorbereiden op het winterseizoen. Het kan allebei op de Najaarsplantenmarkt die plaatsvindt op 17 en 18 september èn 24 en 25 september bij specialiteitenkwekerij Tuingoed Foltz in Meeden. De Najaarsplantenmarkt geldt als de feestelijke afsluiting van de zomer. Ter e...

Lees meer

Genieten van de nazomer èn je voorbereiden op het winterseizoen. Het kan allebei op de Najaarsplantenmarkt die plaatsvindt op 17 en 18 september èn 24 en 25 september bij specialiteitenkwekerij Tuingoed Foltz in Meeden.

De Najaarsplantenmarkt geldt als de feestelijke afsluiting van de zomer. Ter ere daarvan gelden flinke kortingen op vrijwel alle planten.

Het najaar is de beste tijd om te planten, zeker nu er weer heeft geregend. Een plant die nu de - nog warme - grond in gaat, heeft volgend jaar al een flinke voorsprong. Extra aandacht is er dit weekend voor siergrassen en najaarsbloeiers als herfstanemoon, zilverkaars, asters, zonnehoeden en Salvia’s.

Andries Bierling, één van de eigenaars van Tuingoed Foltz, geeft op beide dagen om 14.00 uur een rondleiding door de tuinen en geeft daarbij ook informatie over de toepassing van siergrassen en nazomerbloeiers.

In de tuinen staan de indrukwekkende beelden van Alinda Ottens, Moniek Westerman en René de Boer opgesteld. Home-made gebak en andere lekkernijen maken er een nazomers tuinfeest van.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 10:00 - 17:00

Toelichting: rondleiding door de tuinen om 14.00 uur

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Tuingoed Foltz
Hereweg 346
9651 AT MEEDEN
0598 635000
www.tuingoedfoltz.nl

gratis