Najaarsplantenmarkt

18 september t/m 26 september, Tuingoed Foltz in MEEDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Genieten van de nazomer èn je voorbereiden op het winterseizoen. Het kan allebei op de Najaarsplantenmarkt die plaatsvindt op 18 en 19 september èn 25 en 26 september bij specialiteitenkwekerij Tuingoed Foltz in het Groningse Meeden. De Najaarsplantenmarkt geldt als de feestelijke afsluiting van d...

Lees meer

Genieten van de nazomer èn je voorbereiden op het winterseizoen. Het kan allebei op de Najaarsplantenmarkt die plaatsvindt op 18 en 19 september èn 25 en 26 september bij specialiteitenkwekerij Tuingoed Foltz in het Groningse Meeden.

De Najaarsplantenmarkt geldt als de feestelijke afsluiting van de zomer. Ter ere daarvan gelden flinke kortingen op vrijwel alle planten.

Plantperiode bij uitstek
Het najaar is de beste tijd om te planten. Een plant die nu de - nog warme - grond in gaat, heeft volgend jaar al een flinke voorsprong. Extra aandacht is er dit weekend voor siergrassen en najaarsbloeiers als herfstanemoon, zilverkaars, asters, zonnehoeden en Salvia’s.

Bijzondere gasten
Het eerste weekend - 18/19 september - is sieradenontwerpster Francis van Dijk (Oju Ona) te gast. Zij neemt een unieke collectie halskettingen van oude stenen en antieke ornamenten mee. Op 25/26 september verrassen De Cruydt-hoeck en De Heliant de bezoekers met verwilderingsbollen, bijzondere zaden en inheemse planten.

Rondleidingen, Teas & Scones en tuinbeelden
Andries Bierling, één van de eigenaars van Tuingoed Foltz, geeft op beide dagen om 14.00 uur een rondleiding door de tuinen en geeft daarbij ook informatie over de toepassing van siergrassen en nazomerbloeiers.

In de tuinen staan de indrukwekkende beelden van Alinda Ottens, Moniek Westerman en René de Boer opgesteld. Engelse teas & scones en Gronings-Brabants gebak maken er een nazomers tuinfeest van.

De Najaarsplantenmarkt is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. www.tuingoedfoltz.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Tuingoed Foltz
Hereweg 346
9651 AT MEEDEN
0598 635000
www.tuingoedfoltz.nl

Gerelateerde evenementen

Loader