Nataraj Party + Soul meets Body

23 december, Huize Maas in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het leukste feest voor de vrije geest komt weer naar MAAS in Groningen! Heerlijk een avondje op blote voeten dansen op de fantastische tunes van Shanto en Iradi. Vooraf is er een interactieve inspiratievoorstelling..... 19.30u SOUL meets BODY Soul meets Body is een inspiratievoorstelling over bewu...

Lees meer

Het leukste feest voor de vrije geest komt weer naar MAAS in Groningen! Heerlijk een avondje op blote voeten dansen op de fantastische tunes van Shanto en Iradi. Vooraf is er een interactieve inspiratievoorstelling.....

19.30u SOUL meets BODY
Soul meets Body is een inspiratievoorstelling over bewustzijn en mens-zijn. Over het samenspel tussen energie & materie, tussen mannelijke en vrouwelijke kracht. Een interactief en muzikaal programma met daarin ruimte voor verstilling en bezieling, humor en verwondering.

Maar bovenal is Soul meets Body een verhaal. Het verhaal van een vader die soms het gewicht van de wereld op zijn schouders voelt drukken. Een man die zich wel eens verliest in dat gewicht, zich er op andere momenten aan probeert te onttrekken, maar uiteindelijk ontdekt dat hij het ook kan liefhebben. En hoe in dat laatste de weg naar ultieme vrijheid schuilt.

De inspiratievoorstelling Soul meets Body is een cocreatie van schrijver Herman Annema en zangeres Liesbeth Tieland en gaat hand in hand met de magisch realistische roman 'Jacht op de Zwaartekracht'.
https://www.hermanannema.com/boeken

21:00u NATARAJ PARTY
Met Shanto, Iradi en friends
Maak jij ook deel van weer een onvergetelijke editie? Volledig opgaan in de muziek, drankjes aan de kant and join the best bare-feet dance ever!
Magie op de dansvloer op de heerlijke tunes van Iradi en Shanto.
• Massage
• Versiersels
• Schatten voor de ziel
• Close Eye Vision visuals

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 23 december 2022 : 19:30 - 1:00

Toelichting: interactieve inspiratie voorstelling 19.30 uur, dansfeest 21.00 uur

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Toelichting: interactieve voorstelling + Dans party € 28,50 of Nataraj Dans party € 17,50.

Waar is het?

Huize Maas
Vismarkt 52
9711 KV GRONINGEN
050 3123621
www.huizemaas.nl
info@huizemaas.nl

€ 17,50