Nathan Bell

25 september, Roodehaan eten & drinken in WESTEREMDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nathan Bell (USA) live in Westeremden. Nathan Bell is een superieure singer-songwriter uit Signal Mountain, Tennessee die met zijn liedjes binnen enkele minuten weet te overdonderen door hun onbeschrijfelijke schoonheid. Zijn ogenschijnlijk eenvoudige liedjes zijn zo doeltreffend goed geschreven ...

Lees meer

Nathan Bell (USA) live in Westeremden.

Nathan Bell is een superieure singer-songwriter uit Signal Mountain, Tennessee die met zijn liedjes binnen enkele minuten weet te overdonderen door hun onbeschrijfelijke schoonheid.

Zijn ogenschijnlijk eenvoudige liedjes zijn zo doeltreffend goed geschreven dat ze je raken tot op het bot, niet alleen door de tekst maar ook door de manier waarop ze worden gezongen. Met zijn doorleefd intense stem doet hij je denken aan helden als Guy Clark en John Prine.

Het is muziek uit de hoogste regionen van Americana, zonder opsmuk. Bell laat zich inspireren door wat hij om zich heen ziet en wat hem bezig houd en dwars zit in politieke zin, zoals de opkomst van het populisme en het angst en haat zaaien voor immigranten door Trump en zijn aanhangers en de wapenproblematiek in de VS.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Waar is het?

Roodehaan eten & drinken
Kosterijweg 10A
9922 PK WESTEREMDEN
0595-785330
www.roodehaan.com
info@roodehaan.com

€ 15,00