Nationale Ouderendag: Voorleeslunch

7 oktober, De Nieuwe Kolk in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op de Nationale Ouderendag vindt voor de tiende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. En dit jaar kun je er ook bij DNK aan meedoen. Tijdens een smakelijke lunch op het Ontmoetingsplein in De Nieuwe Kolk luister je naar voorleesverhalen voor volwassenen uit ‘Het Nationale Voorleesboek’, die door...

Lees meer

Op de Nationale Ouderendag vindt voor de tiende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. En dit jaar kun je er ook bij DNK aan meedoen.

Tijdens een smakelijke lunch op het Ontmoetingsplein in De Nieuwe Kolk luister je naar voorleesverhalen voor volwassenen uit ‘Het Nationale Voorleesboek’, die door Brunhilde Kuijper (Omroep Assen) en Dick van Veen (acteur Shakespeare Theater Diever) worden voorgelezen. In het boek staan verhalen van onder meer Marjan Berk, Jan Siebelink, Yvonne Keuls, Kader Abdolah, Marion Bloem en Bart Chabot. Ook zal de winnares van de Asser Voorleeswedstrijd, Daniela Koncius (leerling op het Kindcentrum Emmaschool) een verhaal voorlezen uit ‘Briefjes voor Pelle’ van Marlies Slegers.

Deze verhalen uit ‘Het Nationale Voorleesboek’ lenen zich goed om over na te praten of vormen een aanleiding om herinneringen op te halen. Het luisteren naar een mooi verhaal of gedicht geeft niet alleen ontspanning. Als het zelf lezen niet (makkelijk) meer gaat, dan kun je door voorgelezen te worden toch genieten van verhalen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 7 oktober 2022 : vanaf 11:30

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 5,00