Natural Woman, songs from the 70’s

4 december, Theater Sneek (Noorderkerkzaal) in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziek door Inez Timmer. Inez Timmer slaat met haar nieuwste show een bewogen pad in. Na de enthousiaste reacties van het publiek bij „The Voice Senior“ en van coach Angela Groothuizen besloot ze het programma „Natural Woman“ samen te stellen. Een theaterconcert gebaseerd op één van de meest veelb...

Lees meer

Muziek door Inez Timmer.

Inez Timmer slaat met haar nieuwste show een bewogen pad in.
Na de enthousiaste reacties van het publiek bij „The Voice Senior“ en van coach Angela Groothuizen besloot ze het programma „Natural Woman“ samen te stellen.

Een theaterconcert gebaseerd op één van de meest veelbewogen decennia van de 20e eeuw. The Seventies. Een tijdperk dat gekenmerkt wordt door vele veranderingen, zowel maatschappelijk als muzikaal.

Inez Timmer neemt u mee terug in die tijd met hits van Carole King, Carly Simon, Dusty Springfield, Paul Simon en Boudewijn de Groot.
Timmer’s veelzijdige stem is voorbestemd om u te laten genieten van de muzikale pareltjes van toen. In „Natural Woman“ wordt Inez begeleid door twee fantastische muzikanten:
Peter van der Zwaag: piano, keyboard, accordeon en zang en Ytzen Peterson: gitaren en zang.

Over Inez Timmer
De voormalige frontvrouw van de Friestalige folkgroep Irolt staat al ruim 40 jaar als actrice, theatermaakster en zangeres op de planken. Ze heeft in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in meer dan dertig musicals gespeeld en bevoer als multi-artieste op cruiseschepen de zeven wereldzeeën. Deze all-round vakvrouw trad in Straatsburg op met het Metropole Orkest en de musical ‘De Klokkenluider van Notre Dame’ bracht haar naar New York.
Vanaf 2012 gaf ze diverse concerten en acteerde ze in intieme en gevarieerde theatervoorstellingen. Afgelopen voorjaar schitterde Inez als Mme Armfeldt in „A Little Night Music“; een productie van de Nederlandse Reisopera. Deze rol leverde haar een nominatie op in de categorie ‚Beste vrouwelijke bijrol’. Kortom: een volwaardige artieste met een prachtige natuurlijke uitstraling, een schat aan artistieke ervaring en gezegend met een gouden stem.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 december 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theater Sneek (Noorderkerkzaal)
Oud Kerkhof 11
8601 EC SNEEK
0515 431400
www.theatersneek.nl
a.dros@cultuurkwartier.nl

€ 19,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader