Natuurbeleving door de lens

23 oktober, Buitencentrum Boomkroonpad in DROUWEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Alle jaargetijden zijn bijzonder. Maar de herfst is wel een hele mooie tijd om te fotograferen. Paddenstoelen schieten de grond uit, bladeren aan de bomen beginnen langzaam aan te verkleuren. Gewoon een mooi moment om te kijken wat voor extra's je kan geven aan jouw foto's. Bij het ven kan je oef...

Lees meer

Alle jaargetijden zijn bijzonder. Maar de herfst is wel een hele mooie tijd om te fotograferen.
Paddenstoelen schieten de grond uit, bladeren aan de bomen beginnen langzaam aan te verkleuren. Gewoon een mooi moment om te kijken wat voor extra's je kan geven aan jouw foto's.

Bij het ven kan je oefenen met het licht op het water, de eenden die er zwemmen of juist de weerkaatsing van de bomen in het water. Wat is voor jou het meest interessant? Ga mee met onze gidsen om het te ontdekken en om je foto’s nog mooier te maken.

Iedereen heeft wel een camera. Een spiegelreflex met verschillende lenzen of een iets simpeler camera of juist gewoon een camera op je telefoon. We maken allemaal vele foto’s per jaar. Heb je wel eens nagedacht hoe je je foto’s net even specialer kan maken?

Vanuit een andere hoek, spelen met licht. Onze gidsen gaan met jou een wandeling maken door het prachtige gebied van boswachterij Gieten – Borger. We beginnen met een korte uitleg over techniek en dan gaan we wandelen. Tijdens de wandeling gaan we mooie plekken zoeken om te fotograferen. We komen door een gevarieerd gebied en tijdens het voorjaar is er genoeg om mee te oefenen.

We beginnen vroeg in de ochtend, want het licht is dan op zijn mooist om foto’s te maken.

De foto-excursie is geschikt voor alle type camera’s en telefoons.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 23 oktober 2022 : 9:00 - 12:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50

Waar is het?

Buitencentrum Boomkroonpad
Steenhopenweg 4
9533 PN DROUWEN
0592 377305
www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad
boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl