Natuurfotografie vanaf het water bij zonsondergang

18 augustus, Bezoekerscentrum De Alde Feanen in EARNEWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vaarexcursie It Fryske Gea (12+), opg. 0511-539618. Als je dol bent op fotograferen, dan moet je echt met deze vaarexcursie mee! Door haar variatie aan planten en dieren is Nationaal Park De Alde Feanen bijzonder fotogeniek. Als je dan ook nog rond zonsondergang op de boot zit dient het perfecte pl...

Lees meer

Vaarexcursie It Fryske Gea (12+), opg. 0511-539618.

Als je dol bent op fotograferen, dan moet je echt met deze vaarexcursie mee! Door haar variatie aan planten en dieren is Nationaal Park De Alde Feanen bijzonder fotogeniek. Als je dan ook nog rond zonsondergang op de boot zit dient het perfecte plaatje zich bijna aan. Het enige wat jij nog moet doen is op de knopjes drukken! Ervaring is niet nodig, want onze natuurgids helpt je met veel plezier. Hij leert je de basisbeginselen van natuur- en landschapsfotografie.

Wist je dat de Alde Feanen grotendeels via water te bereiken is? Een echt vaargebied dus. Des te meer reden om aan boord te stappen van excursieboot ‘De Blaustirns’. Varend op zonne-energie geniet je in alle stilte van de natuur. Vanaf het open bovendek is het uitzicht prachtig. Speel met de weerspiegeling in het water. Lukt het jou om het perfecte plaatje te schieten?

Koffie en thee aan boord te verkrijgen voor €1,- (contant af te rekenen).

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

do 18 augustus 2022 : 19:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Toelichting: voor leden € 8,00.

Waar is het?

Bezoekerscentrum De Alde Feanen
Koaidyk 8
9264 TP EARNEWÂLD
0511 539618
www.dealdefeanen.nl
bcdealdefeanen@fryskegea.nl