Natuurlijk

25 juni t/m 21 juli, Galerie Noord in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Marjo Postma toont werk in verschillende technieken: tekenen, tuftwerk, grafiek en keramiek. natuurlijk. Marjo Postma, solo. Marjo Postma natuurlijk 25 juni t/m 21 juli 2022 Marjo Postma laat haar potlood vertellen wat haar geest verzint. Haar werk is non-lineair en ontstaat zonder vooropgezet p...

Lees meer

Marjo Postma toont werk in verschillende technieken: tekenen, tuftwerk, grafiek en keramiek.

natuurlijk. Marjo Postma, solo.

Marjo Postma
natuurlijk
25 juni t/m 21 juli 2022


Marjo Postma laat haar potlood vertellen wat haar geest verzint. Haar werk is non-lineair en ontstaat zonder vooropgezet plan. Beweeglijkheid in de lucht, op de grond, van planten, bomen en vooral de onderwaterwereld, heeft haar grote interesse. De beelden die zij in haar werk ‘vangt’ zijn een verslag van haar ontmoetingen, dromen en avonturen, van wat haar ogen zien en haar geest verzint. Karakteristiek is dat haar werk bestaat uit herkenbare en natuurlijke vormen die bij nader inzien mysterieus en geheimzinnig zijn. Haar blik op de natuur is intiem, liefdevol en humoristisch, met respect voor alles dat groeit en bloeit. Een klein detail kan uitgroeien tot een autonoom organisme en architectonische bouwsels kunnen zomaar levende wezens worden. Met deze speelse blik wil zij de verbeelding van de toeschouwer stimuleren.

Marjo Postma woont en werkt in Amsterdam. Na een opleiding in tekenen en textiel, ging zij van 1982 tot 1984 naar De Rijksacademie van Beeldende Kunsten. In 1984 won zijn de Prix de Rome. Sindsdien exposeerde ze in vele solo- en groepstentoonstellingen in binnen- en buitenland. Haar werk is opgenomen in meerdere collecties. In Galerie Noord toont ze werk in verschillende technieken: tekenen, tuftwerk, grafiek en keramiek.

Opening: zaterdag 25 juni, 17:00 - 19:00 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Galerie Noord
Nieuwstad 6
9711 JP GRONINGEN
050 3113322
www.galerienoord.nl
info@galerienoord.nl