Nazomeren

18 september, Kwekerij Passiflora in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zaterdag 18 september staat het ‘Nazomeren’ op het programma. Passiflora is dan geopend van 10-16 voor bezoekers. De werknemers van Passiflora staan weer te popelen om de mooie plantencombinaties ter plekke te laten zien. Zij verheugen zich enorm op deze dag, laten graag zien wat Passiflora zo bij...

Lees meer

Zaterdag 18 september staat het ‘Nazomeren’ op het programma. Passiflora is dan geopend van 10-16 voor bezoekers.

De werknemers van Passiflora staan weer te popelen om de mooie plantencombinaties ter plekke te laten zien. Zij verheugen zich enorm op deze dag, laten graag zien wat Passiflora zo bijzonder maakt en ontvangen u graag met een kopje koffie of thee. Behalve de tuin laten ze ook graag zien hoe het haardhout bij ons wordt verwerkt.

De imkers zijn onlangs weer druk bezig geweest met honing slingeren en deze honing is natuurlijk bij Passiflora te koop. Voor al onze klanten hebben we een klein presentje als afsluiter van het tuinseizoen.

‘Kunst op schijven’
In de belevingstuin is er momenteel een expositie van KunstINNark met de titel: ‘kunst op schijven.’ Onze medewerkers maakten de schijven en palen, die door kunstenaars uit diverse disciplines werden voorzien van kunstobjecten. Deze kunstwerkjes werden vervolgens verspreid door de belevingstuin. Het eindresultaat in prachtig!
Vanwege dit initiatief stond werknemer Patrick samen met Aukje van KunstINNark op de voorpagina van Weekblad Actief en we zijn daar met zijn allen nog steeds trots op. De expositie is nog tot 1 november te bezichtigen.

Zaden
De enthousiaste werknemers van de kwekerij zijn nu al druk bezig met het verzamelen van de zaden van de eenjarige toppers van 2021 zoals de Canadese Korenbloem, Mexicaanse Zonnebloem en Kattensnor! Deze zijn in het voorjaar bij Passiflora te koop.

Zoals u misschien weet zijn we een ook een zadenbibliotheek, waar gratis zaden opgehaald kunnen worden. Op dit moment worden van de mooiste planten de zaden alweer ingeleverd. Deze ontvangen we graag om de zadenbibliotheek weer aan te vullen.

Sociale Media
Ook in de sociale media is Passiflora actief. Facebook en Instagram (Passiflora Talant) worden ook door sommige van onze werknemers intensief gevolgd, hun prachtige werk en producten worden getoond wat natuurlijk zeer veel voldoening geeft.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 september 2021 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kwekerij Passiflora
De Akkers 5
9204 WE DRACHTEN
0512 580772
www.passiflora.talant.nl
passifloravasteplanten@talant.nl

Gerelateerde evenementen

Loader