Nazomeren

24 september, Kwekerij Passiflora in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zaterdag 24 september van 10:00 tot 16:00 is zorgkwekerij Passiflora geopend voor het Nazomeren. De borders en tuinen staan er nog altijd prachtig bij dus kom vooral langs om deze te bezichtigen en nog wat planten aan te schaffen. Ook zijn er tijdens het Nazomeren tal van activiteiten: de imker is...

Lees meer

Zaterdag 24 september van 10:00 tot 16:00 is zorgkwekerij Passiflora geopend voor het Nazomeren. De borders en tuinen staan er nog altijd prachtig bij dus kom vooral langs om deze te bezichtigen en nog wat planten aan te schaffen.

Ook zijn er tijdens het Nazomeren tal van activiteiten: de imker is er om gepassioneerd te vertellen over het interessante leven van de bij aan de hand van een demonstratiekast. Vrijwilligers van het blad Groei&Bloei hebben een informatiehoek waar ze onder andere vertellen over de activiteiten van de vereniging en het blad zelf.

Voor de kunstliefhebber is er in de belevingstuin een expositie van de kunstgroep KunstINNark met als thema zaden. En tot slot, geven onze werknemers een rondleiding over het terrein om 11.00 en 14.00, waarin ze trots vertellen over hun werkzaamheden.

Het Nazomeren is op 24 september van 10 tot 16.00 uur aan de Akkers 5 in Drachten.

Voor meer informatie: kijk op onze website https://passiflora.alliade.nl/ of volg ons op Instagram en Facebook.

Lees minder

Data en tijden

za 24 september 2022 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Kwekerij Passiflora
De Akkers 5
9204 WE DRACHTEN
0512 580772
www.passiflora.talant.nl
passifloravasteplanten@talant.nl