Nederlands Blazers Ensemble - Concert in de vorm van een peer

27 november, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Concert in de vorm van een peer gaat over het leven van de componist Erik Satie, meester van het absurdisme, maar ook schepper van prachtige, intieme muziek. Met zijn tegen de haren in strijkende eigenzinnigheid was hij de held van jonge componisten en kunstenaars in Parijs rond 1900. Zo werkte hij ...

Lees meer

Concert in de vorm van een peer gaat over het leven van de componist Erik Satie, meester van het absurdisme, maar ook schepper van prachtige, intieme muziek. Met zijn tegen de haren in strijkende eigenzinnigheid was hij de held van jonge componisten en kunstenaars in Parijs rond 1900. Zo werkte hij met de schilder Pablo Picasso en met Sergej Diaghilev, oprichter van de Ballets Russes.

Diezelfde energieke, aanstekelijke wisselwerking wil het Nederlands Blazers Ensemble tot leven wekken in dit multidisciplinaire, theatrale concert. Saties muziek wordt bewerkt door componisten als Micha Hamel en Vincent van Warmerdam en er zijn korte absurdistische films te zien van jonge filmmakers. Een typisch NBE-programma, met film, teksten, prachtige arrangementen, veel ‘op het verkeerde been’ en beaucoup d’humour.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 20:15 - 21:25

Toelichting: afterconcert van 21.35 tot 21.50 uur

Prijzen

Volwassenen : € 40.00
Kinderen : € 12.50 (t/m 29 jaar)
CJP : € 12.50

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl