Nederlands Studenten Jazz Orkest 2021 - For Funk's Sake!

16 juni, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jazz & funk concert met oa Jan Wessels, Koosje, en Bart van Lier. What the Funk?! Het Nederlands Studenten Jazz Orkest gaat weer op tour! Na een jaar onontkoombare radiostilte sluiten 30 getalenteerde studenten uit heel Nederland zich weer een week lang op met één doel: de vetste Nederlandse zalen ...

Lees meer

Jazz & funk concert met oa Jan Wessels, Koosje, en Bart van Lier.

What the Funk?! Het Nederlands Studenten Jazz Orkest gaat weer op tour! Na een jaar onontkoombare radiostilte sluiten 30 getalenteerde studenten uit heel Nederland zich weer een week lang op met één doel: de vetste Nederlandse zalen platspelen!

Ieder jaar brengt het NSJO jazzmuziek op revolutionaire manier naar een zo gevarieerd mogelijk publiek. Het NSJO van 2021 staat volledig in het teken van Funk with a Capital F. Onder de bezielende leiding van Jan Wessels, met extreem getalenteerde zangeres Koosje en weergaloze toptrombonist Bart van Lier kun je rekenen op een onvergetelijke show vol funkklassiekers. Zin om te dansen? Haal je kaartje, For Funk's Sake!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Bogerman Bigband, en swingende groep muzikale leerlingen van scholengemeenschap Bogerman uit Sneek, die onder leiding van Anne Oosterhaven bigbandmuziek speelt. Naast de vele lokale concerten gaat de BigBand ook af en toe op tournee in het buitenland.Ook werkte de bigband mee aan diverse projecten, zoals de Friese Theaterkaravaan, musicalproducties en het speciaal voor de bigband opgezette jazz-house-project.

Zaal: Grote Zaal

Lees minder

Links

Data en tijden

do 16 juni 2022 : 19:00 - 1:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 18.00 € 18.00

Voorverkoop: alleen voorverkoop; korting alleen voor studenten.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 18,00