Nederpop All Stars

3 november, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

En de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer tijdens een speciaal nederpop-discoblok. De muziek van toen, helemaal van nu. Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren tachtig in Nederland. Maar ook: Het Goede Doel, Doe Maar, De Dijk en natuurlijk Loï...

Lees meer

En de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer tijdens een speciaal nederpop-discoblok. De muziek van toen, helemaal van nu.

Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren tachtig in Nederland. Maar ook: Het Goede Doel, Doe Maar, De Dijk en natuurlijk Loïs Lane. Dankzij een mix van funk, soul, r&b, rock en hemelse stemmen werd half Nederland verliefd op de zussen Monique en Suzanne Klemann. In 2020 bestaat het duo 35 jaar en dat gaat gevierd worden. De Nederpop All Stars gaan de podia op met de mooiste dames van het bal. Natuurlijk hoor je hits van Loi?s Lane, zoals ‘My Best Friend’ en ‘It’s The First Time’, maar ook andere nederpopklassiekers. En de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer tijdens een speciaal nederpop-discoblok. De muziek van toen, helemaal van nu.

Lees minder

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl

€ 25,00