Nederpop All Stars

29 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het beste van eigen bodem! De Nederpop All Stars voeren je mee terug naar de roots van de nederpop. Na diverse succesvolle theatertours staan ze dit seizoen in Hoogeveen met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loi?s Lane. Met hemelse stemmen betoveren zij al jaren...

Lees meer

Het beste van eigen bodem!

De Nederpop All Stars voeren je mee terug naar de roots van de nederpop. Na diverse succesvolle theatertours staan ze dit seizoen in Hoogeveen met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loi?s Lane. Met hemelse stemmen betoveren zij al jaren het Nederlandse publiek met hits als My best friend en It’s the first time. In de succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loi?s Lane knalt nog steeds van het podium af.

Natuurlijk hoor je de grote Loïs Lane-hits, maar ook andere Nederlandse klassiekers zullen niet ontbreken. Inclusief een ode aan vergeten nederpop-diva’s als Jerney Kaagman en Mariska Veres. Dat wordt lekker swingen tijdens het speciale Nederpop-discoblok en meezingen met het mooiste Nederlandstalige repertoire dat onze popgeschiedenis te bieden heeft. Een feest der herkenning.


De Nederpop All Stars

Een band met door de wol geverfde topmuzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de nederpop. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood scoorden vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.


Loïs Lane

Monique en Suzanne Klemann zijn de zingende en drijvende krachten achter Loi?s Lane. De zussen scoorden meerdere hits. Zo was Prince begin jaren negentig zo van hen onder de indruk dat hij ze mee vroeg op tour en nummers voor ze schreef.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 24.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl