Nee, dat kan echt niet

12 december, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stand-up comedy door Knock Out Comedy Crew. Met hun stand-up comedyshow ‘Nee, wij zijn geen boyband’ verrasten de mannen van Knock Out Comedy Crew menig theater. Na al die volle zalen in het land kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. In ‘Nee, dat kan echt niet’ is de Knock Out Comedy Crew te...

Lees meer

Stand-up comedy door Knock Out Comedy Crew.

Met hun stand-up comedyshow ‘Nee, wij zijn geen boyband’ verrasten de mannen van Knock Out Comedy Crew menig theater. Na al die volle zalen in het land kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. In ‘Nee, dat kan echt niet’ is de Knock Out Comedy Crew terug. En hoe!

Stand-up comedy was jarenlang een ondergewaardeerd genre in de Nederlandse theaters en poppodia. Terwijl juist een nieuwe generatie publiek smult van comedyshows op Netflix en in comedyclubs. Bij de Knock Out Comedy Crew worden ze op hun wenken bediend.

Deze zes totaal verschillende, prijswinnende comedians raakten bevriend toen ze elkaar backstage ontmoetten. Ze begonnen met het organiseren van comedy-avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater in Amsterdam. Inmiddels staan meerdere leden van de Crew met een eigen avondvullende voorstelling in de theaters, maar daarnaast blijven ze gezamenlijk optreden.

De Crew bestaat uit Davey Turnhout, Oscar Arnold, Arjan Kleton, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer en Dave Felida. Zij waren op televisie te zien bij onder andere Holland’s Got Talent, BNNVARA, SBS6 en 101TV.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 december 2021 : vanaf 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 8.50 € 8.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 8,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader