Neil Young Mirror Band

25 november, De Miente in OOSTERWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Als je bij een optreden van deze band je ogen dicht doet, dan zou je zweren dat Neil Young & The Crazy Horse op dat moment staan te spelen. Zó authentiek klinkt de Neil Young Mirror Band! De formatie rond de Veendammer singer/songwriter Gerry Wolthof - die halverwege de jaren '80 op TV in de Soundm...

Lees meer

Als je bij een optreden van deze band je ogen dicht doet, dan zou je zweren dat Neil Young & The Crazy Horse op dat moment staan te spelen. Zó authentiek klinkt de Neil Young Mirror Band!

De formatie rond de Veendammer singer/songwriter Gerry Wolthof - die halverwege de jaren '80 op TV in de Soundmixshow van Hennie Huisman als Neil al de nodige furore maakt - heeft zich het repertoire van de 'meester' helemaal eigen gemaakt. In een bezetting van 2x gitaar, bas, drums en 3x vocals worden de songs uiterst precies nagespeeld en klinkt het live als een klok. Van 'Heart Of Gold' en 'Old Man', via 'Comes A Time' en 'Out On The Weekend' naar 'Like A Hurricane' en 'Rockin' In The Free World', alle klassiekers uit 's mans carrière komen voorbij.

Lees minder

Data en tijden

vr 25 november 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: via de website van de Miente.

Waar is het?

De Miente
Snellingerdijk 39
8431 EJ OOSTERWOLDE
www.demiente.nl

€ 10,00