Neon Festival

15 oktober, Sport-/Evenementenhal De Trije in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met nog maar een paar weken te gaan voordat we los gaan in de evenementenhal van Optisport De Trije in Franeker met The Dirty Daddies, Vengaboys, CH!PZ, Wolter Kroes, Dansado en de Feestmeester, StukTV, Q-Music het Foute uur en Vivaro. Zaterdag 15 oktober 2022 is het zover! Het eerste Night To Ligh...

Lees meer

Met nog maar een paar weken te gaan voordat we los gaan in de evenementenhal van Optisport De Trije in Franeker met The Dirty Daddies, Vengaboys, CH!PZ, Wolter Kroes, Dansado en de Feestmeester, StukTV, Q-Music het Foute uur en Vivaro.

Zaterdag 15 oktober 2022 is het zover! Het eerste Night To Light Festival in evenementenhal De Trije te Franeker met optredens van onder andere The Dirty Daddies (een spectaculaire show van vuur, confetti en co2), Q-Music het Foute Uur, Vengaboys, CH!PZ, Dansado en de Feestmeester, Wolter Kroes, StukTV en DJ Vivaro. Tickets en informatie zijn terug te vinden op https://night-events.nl/

Over The Dirty Daddies:
The Dirty Daddies is dé ultieme 7-koppige hitmachine en is al jaren de natte droom van al je zintuigen! Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: het witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen. Jouw reddingsboei van liefde in een zondvloed aan hits midden in een tornado aan wonderschone showelementen.

Om te ontdekken wat The Dirty Daddies zo uniek maakt, zul je toch echt zelf een show moeten bijwonen. Klim bij elkaar op de nek, zing je schor en dompel je onder in zo’n nacht die je normaal alleen in films ziet. Wees welkom, wees voorbereid en wees verbaasd!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 15 oktober 2022 : 19:00 - 2:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 35.00 € 30.00

Voorverkoop: https://night-events.nl/tickets/.

Waar is het?

Sport-/Evenementenhal De Trije
Jan Rodenhuisplein 3
8801 ET FRANEKER