geannuleerd

NH Café: Beltez + Terzij de Horde + Ggu:ll

15 mei, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Black metal en hardcore. Wow! Een hele dikke black metal package met hedendaagse upcoming namen in ons Neushoorn Café. Het Duitse Beltez gaat je omverblazen met hun beklijvende melodieën, aangrijpende kreten en beukende drums. De vijfkoppige band Terzij De Horde uit Utrecht brengt een mix van black...

Lees meer

Black metal en hardcore.

Wow! Een hele dikke black metal package met hedendaagse upcoming namen in ons Neushoorn Café. Het Duitse Beltez gaat je omverblazen met hun beklijvende melodieën, aangrijpende kreten en beukende drums. De vijfkoppige band Terzij De Horde uit Utrecht brengt een mix van black metal, progressieve doom, chaotische screamo en extreme hardcore en Ggu:ll uit Tilburg speelt op geheel eigen wijze met de typische elementen uit het doomgenre: logge, loodzware riffs, loops en herhaling.

Beltez is gevormd als een opnameproject door twee personen in 2002 en is sinds 2014 actief als een volledige band. De band is bezig aan een opmars en verovert langzaam de Duitse en Europese scene. Keulen is sowieso al een stad waar ook andere fijne bands als Ultha en Sun Worship zijn gevestigd, twee namen waaraan ook Beltez bij het luisteren van hun muziek je enigzins aan zou kunnen doen denken. Beklijvende melodieën, aangrijpende kreten en beukende drums verpakt in een dicht, sinister en zeer humeurig stuk muziek. Het resultaat is een 'monolithische entiteit die zowel beangstigt als verleidt'.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 10,00