NH Café: Captain Felix x HAITZE (solo)

5 augustus, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de nieuwe vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij! Captain Felix Captain Felix is een vierkoppige Amsterdamse indierockband, met invloeden uit de Britpop en new wave. De band maakt hoekige, puntige ...

Lees meer

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de nieuwe vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij!

Captain Felix
Captain Felix is een vierkoppige Amsterdamse indierockband, met invloeden uit de Britpop en new wave. De band maakt hoekige, puntige nummers met synthesizers en hooky gitaarlijnen. Denk aan The Killers, Razorlight en Simple Minds.

Afgelopen jaar verscheen debuut-EP ‘Leftover Lover’, die de band opnam in de indrukwekkende Amsterdamse IJland Studio. De EP bevat een vijftal maatschappijkritische nummers. Zo behandelt openingsnummer ‘Armageddon Fields’, een verwijzing naar ‘Strawberry Fields Forever’ van de iconische Beatles, de publieke onverschilligheid rondom sociaal-economische onzekerheid.

HAITZE
Eerder dit jaar bracht HAITZE zijn tweede EP uit in Neushoorn Café. Nu komt hij terug. Dit keer zonder band. Een akoestische set met kersverse liedjes die hij voor het eerst ten gehore zal brengen. HAITZE neemt je mee, maar zorgt er altijd voor dat je weer met je voeten op de grond terug komt.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 5 augustus 2022 : 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 3.00 € 3.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111169699.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl