NH Café: Cervus x Rebel Radio

2 december, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bands; stonerrock, doom en 70's hardrock. Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij. Cervus Deze zes-koppige rockband uit Amsterdam speelt een combinatie van stevige stonerrock, doom en 70's hardr...

Lees meer

Bands; stonerrock, doom en 70's hardrock.

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij.

Cervus
Deze zes-koppige rockband uit Amsterdam speelt een combinatie van stevige stonerrock, doom en 70's hardrock met een psychedelisch randje. De vele verschillende invloeden van de band creëren een unieke mix van beukende, slepende riffs en keiharde grooves, afgewisseld met psychedelische en melancholische passages. Live vuurt de band een muur van geluid op je af die je volledig meesleept en bedwelmt.

Rebel Radio
Gooi een plaat van Motörhead en een plaat van een melodieuze punkrockband in de blender en je krijgt Rebel Radio. Dit trio maakt luide maar pakkende rockmuziek met 90's grunge en noise invloeden. Een groep serieuze muzikanten die sinds 2016 al kilometers snelweg en alle kroegen, zalen en hooischuren hebben gezien. Zanger en gitarist Sytse laat zich soms erg meeslepen in de muziek, en slaat zonder blikken of blozen zijn dure Gibson kapot op het podium. Energiek, rebels, onvoorspelbaar, luid, goed en lollig. Kom dat zien! Rebel Radio!

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 2 december 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111211180.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 5,00