NH Café: COC Songfestival Voorronde

1 september, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op de donderdagavond is er veel mogelijk in het Neushoorn Café, van leuke workshops tot improv comedy en kleinkunst. Voor elk wat wils; gezellig, laagdrempelig en je leert soms ook nog eens wat! Ben jij fan van het Songfestival? En vind jij het leuk om te zingen? Meld je dan aan (alleen of samen me...

Lees meer

Op de donderdagavond is er veel mogelijk in het Neushoorn Café, van leuke workshops tot improv comedy en kleinkunst. Voor elk wat wils; gezellig, laagdrempelig en je leert soms ook nog eens wat!

Ben jij fan van het Songfestival? En vind jij het leuk om te zingen? Meld je dan aan (alleen of samen met je band) voor het COC Songfestival! Op 1 september organiseerd]t COC Friesland de voorronde voor het COC Songfestival. Dus laat je talent zien en wordt de nieuwe Duncan Laurence!

Je kunt je aanmelden tot 1 juni. Het nummer wat je wilt gebruiken, moet je voor 1 augustus inleveren bij COC Friesland. Na je aanmelding wordt het reglement per email toegezonden. Dit kun je ook bekijken op de site van het COC Songfestival. Tijdens de voorrondes zal er een jury- en een publieks-beoordeling zijn, net als bij het echte Songfestival!

De belangrijkste regels voor een inzending zijn:
- Eigen tekst en muziek van deelnemende artiest, componist en tekstschrijver. De muziek mag wel een bestaande melodie van iemand anders zijn, maar liever niet (houd dan rekening met auteursrechten en dergelijke). De tekst moet altijd volledig eigen werk zijn.
- De inzending mag maximaal vier minuten duren. Zo houden we de liedjes vergelijkbaar qua duur (eerlijker voor de beoordeling) en wordt de avond niet te lang met veel deelnemers uit het hele land.
- Het lied moet live gezongen worden. Dus geen zang/backing vocals op de band.
- Bij deelname van een groep: maximaal 6 mensen.
- Het lied mag eerder uitgevoerd zijn, zolang het maar eigen werk is zoals hierboven aangegeven.
- Het lied wordt beoordeeld op LHBTI-thema, zang, uitvoering, tekst en muziek.

Bij vragen kun je terecht bij de organisatie. Het telefoonnummer is 06-33232655.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

do 1 september 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis