NH Café: Deeptrax Records

21 mei, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdagavond is het dansen geblazen, de fijnste dj's van Friese bodem in het Neushoorn Café Voetjes van de vloer in het Neushoorn Café! De coolste DJ’s die Ljouwert te bieden heeft en die alles uit de kast halen om een onvergetelijk feest te bouwen komen naar Neushoorn. Ze maken allemaal deel u...

Lees meer

Op zaterdagavond is het dansen geblazen, de fijnste dj's van Friese bodem in het Neushoorn Café

Voetjes van de vloer in het Neushoorn Café!
De coolste DJ’s die Ljouwert te bieden heeft en die alles uit de kast halen om een onvergetelijk feest te bouwen komen naar Neushoorn. Ze maken allemaal deel uit van het Deeptrax Records team. Dit label – dat tevens een platenzaak is – werd in 2004 opgericht door Chris Roorda. Deze multi-onderneming is zeer geliefd bij liefhebbers van de diepere elektronica muziek, van opzwepend en hard tot meer down-to-earth. En natuurlijk alles wat daar tussenin zit!

Uiteraard kun je thuis wat plaatjes op je speler leggen en flink losgaan. Maar waarom zou je de kans aan je voorbij laten gaan om de beste diskjockeys van het Friese Halfrond live mee te maken?! Explosieve sounds door de speakers in de vorm van de beste muziek die je (nog n)ooit gehoord hebt!

Je bent van harte welkom om de adrenaline flink door je lijf te laten gieren en feesten zoals je al tijden niet hebt gedaan. Zie je dan in het Neushoorn Café!

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 23:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis