NH Café: Deeptrax Records

26 november, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Naarmate het jaar verstrijkt wordt het kouder. De gasprijzen stijgen tot torenhoogte en de zoektocht naar warmte blijft voortduren. Maar daar hebben we een oplossing voor gevonden: op zaterdagavond 26 november kun jij in het Neushoorn Café de kou uit je lijf beuken totdat het zweet je uitbreekt! Ac...

Lees meer

Naarmate het jaar verstrijkt wordt het kouder. De gasprijzen stijgen tot torenhoogte en de zoektocht naar warmte blijft voortduren. Maar daar hebben we een oplossing voor gevonden: op zaterdagavond 26 november kun jij in het Neushoorn Café de kou uit je lijf beuken totdat het zweet je uitbreekt!

Achtereenvolgend krijg je de meest enerverende en opzwepende sets om je oren geslingerd van Immediate Proximity, Chris Deeptrax, Frank Tijs, Zegel en Ad-Lem. En die jongens gaan door tot in de kleine uurtjes! Dus, nu jij op de hoogte bent, kun je misschien wat vrienden aanporren die met je mee willen gaan. En jullie hoeven niet elkaar aan te kijken voor knaken om tickets mee te betalen: iedereen mag namelijk gratis naar binnen! Dat spreekt voor zich, want we laten liefhebbers van de beste techno niet in de kou staan. Letterlijk! Dus, zeg het voort en kom lekker je ledematen en de rest van je lijf verwarmen door die flink te laten meebewegen op de strakste beats uit Fryslân en omstreken!

Zaal: NH Café | Leeftijd: 18+

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 23:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis