NH Café: Drunktank x Florida Men

13 januari 2023, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij! Florida Men is een gloednieuwe driekoppige punk rock band uit Leeuwarden die eind 2021 is opgericht. Het doel van de heren is sinds dag één om catchy, rec...

Lees meer

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij!

Florida Men is een gloednieuwe driekoppige punk rock band uit Leeuwarden die eind 2021 is opgericht. Het doel van de heren is sinds dag één om catchy, recht-voor-zijn-raap, kort-maar-krachtige punk rock te maken. In de praktijk klinkt dat met name als de formule waar Ramones, Screeching Weasel, Descendents en Teenage Bottlerocket ons al jaren in hebben voorzien.

Bestaande uit leden van de Leeuwarder bands Sun-0-Bathers, 10 To Go en Age & Mistakes is er binnen Florida Men genoeg ervaring in huis om een strakke, energieke show neer te zetten!

Drunktank brengt je snelle, melodieuze, meezingbare jaren 90 skatepunk in de traditie van Epitaph, Fat Wreck Chords en Burning Heart bands, gecombineerd met riffs en gitaarharmonics uit de jaren 80 metal. De Nederlandse skatepunkers begonnen in 2003 en brachten vier EP's en twee volledige albums "The Infamous Four" en "Return of The Infamous Four" uit.

Drunktank toerde door heel Europa, speelde festivals als Brakrock, Punkrock Holiday, Groezrock, Jera On Air, Manchester Punk Fest en Parkpop en openden voor bands als Lagwagon, No Fun At All, Satanic Surfers, Strung Out, Voodoo Glow Skulls, A Wilhelm Scream en vele anderen.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 13 januari 2023 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111186701.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 5,00