NH Café: INU INU x Moonloops

12 augustus, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij. INU INU Deze Nederlands/Engelse dreampop band wordt sterk beïnvloed door de beste sounds uit de jaren 80, gecombineerd met de rauwe productie van moderne ...

Lees meer

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij.

INU INU
Deze Nederlands/Engelse dreampop band wordt sterk beïnvloed door de beste sounds uit de jaren 80, gecombineerd met de rauwe productie van moderne indie DIY-bands. Het viertal houdt hun muziek persoonlijk en dicht bij het hart en creëert op deze manier songs met een onderscheidend dromerig popgeluid. Van donker en melancholisch tot vrolijk en energiek, INU INU verkent een palet aan emoties en ziet de muziek als geslaagd wanneer deze gevoelens oproept bij de luisteraar. Met muzikale invloeden van The Cure, Radiohead, Toto, Duran Duran, Beach House, Tears for Fears en Slowdive. Onlangs kwam de single Astray uit, deze is van de EP 'gone astray', die dit najaar het daglicht gaat zien.

Moonloops
Moonloops is het alterego van de 21-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Gewapend met een in elkaar geslagen gitaar en een oude MacBook neemt ze in haar slaapkamer haar eigen liedjes op en produceert ze. Haar dromerige zang en ingewikkelde harmonieën versterken de poëtische en visuele teksten van haar liedjes, die een mix zijn van haar hoop, dromen en wensen. In 2021 won ze de Kleine Prijs van Fryslan, en momenteel werkt ze aan een nieuw album.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 12 augustus 2022 : 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 3.00 € 3.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111190269.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl