NH Café: LaJuulz - Zeeziek

21 juli, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op de donderdagavond is er veel mogelijk in het Neushoorn Café, van leuke workshops tot improv comedy en kleinkunst. Voor elk wat wils; gezellig, laagdrempelig en je leert soms ook nog eens wat! Zeeziek is een muzikale performance over vertrouwen in jezelf en in de ander, over durven los te laten e...

Lees meer

Op de donderdagavond is er veel mogelijk in het Neushoorn Café, van leuke workshops tot improv comedy en kleinkunst. Voor elk wat wils; gezellig, laagdrempelig en je leert soms ook nog eens wat!

Zeeziek is een muzikale performance over vertrouwen in jezelf en in de ander, over durven los te laten en verkeerde keuzes maken, over vallen en opstaan. Wat gebeurt er als je iets waar je om geeft te graag bij je wilt houden? Geeft het je dan nog geluk? Je knijpt het te hard vast waardoor het uit je handen glipt. Wat gebeurt er als je zonder bent? Wat als er dan iets anders komt? Waag je weer een poging of voel je nog de napijn aan je hoofd? Als je niets vertrouwt, kan ook niets je in de steek laten, maar word je daar gelukkig van?

Samen met poëtische teksten, elektronische muziek en kwetsbare beelden neemt LaJuulz je mee in deze mysterieuze en intieme performance.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

do 21 juli 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis