NH Café: Meet Up: Grenzeloze Muziek

3 december, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zin in een avond vol internationale muziek en dans? Kom dan naar Meet Up: Grenzeloze Muziek! Deze Meet Up staat volledig in het teken van de kracht van muziek. In een avondvullend programma gaan we in gesprek met mensen met verschillende culturele achtergronden die iets doen met muziek en/of dans. D...

Lees meer

Zin in een avond vol internationale muziek en dans? Kom dan naar Meet Up: Grenzeloze Muziek! Deze Meet Up staat volledig in het teken van de kracht van muziek. In een avondvullend programma gaan we in gesprek met mensen met verschillende culturele achtergronden die iets doen met muziek en/of dans. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de verschillende bands van Grenzeloze Muziek en de hosting is in handen van Kuo-Weh Ho. Kom praten, luisteren, zingen, proeven, dansen en proosten!

Bij het project Grenzeloze Muziek geven Nieuwe Nederlanders uitdrukking aan hun verschillende culturele achtergronden door traditionele muziek op een creatieve manier met elkaar te combineren en opnieuw uit te vinden.

Door in deze winterperiode samen te komen en aandacht te geven aan de muzikale wereld die ons allen verbindt, kunnen we de brug slaan met de decembermaand die in het teken staat van verbinding. De verbinding met Onze Familie, waarbij wij duurzame sociale contacten tussen nieuwkomers en andere inwoners van Leeuwarden tot stand brengen.

Deze Meet Up wordt georganiseerd door Onze Familie in Leeuwarden en Embrace Nederland.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 december 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis