NH Café: Naduah Verhaaltjes voor het Slapengaan

19 mei, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op de donderdagavond is er veel mogelijk in het Neushoorn Café, van leuke workshops tot improv comedy en kleinkunst. Gezellig, laagdrempelig en je leert soms ook nog eens wat. Hoe beter je luistert, hoe minder onschuldig ze wordt. De 23-jarige Naduah draagt het hart op de tong. Op haar eerste EP Ve...

Lees meer

Op de donderdagavond is er veel mogelijk in het Neushoorn Café, van leuke workshops tot improv comedy en kleinkunst. Gezellig, laagdrempelig en je leert soms ook nog eens wat.

Hoe beter je luistert, hoe minder onschuldig ze wordt. De 23-jarige Naduah draagt het hart op de tong. Op haar eerste EP Verhaaltjes voor het Slapengaan verpakt ze haar avontuurlijke seksleven in catchy Nederlandstalige popliedjes. De EP komt met een gelijknamig prentenboek, met kleurrijke en dubbelzinnige illustraties van de Rotterdamse illustrator Ravenmilo.

Naduah is jong, maar verrast met haar reflectievermogen. Haar teksten zijn tegendraads, schaamteloos en vooral goudeerlijk. ‘Ik denk dat je met humor en nuance een heel eind kan komen in het leven’, aldus Naduah.

Grote passie voor muziek en voor bier. Op social media, tv, kranten, iedereen geeft zijn mening zonder dat iemand iets kan veranderen. Dit geeft een hoop negativiteit. Deze dronkelappen zijn niet alleen muzikanten maar ook hele goede vrienden. De band heet Komkommaaar en ze gaan op hun eigen manier hun mening geven over social media, wat er gaande is in de wereld en natuurlijk over bier.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

do 19 mei 2022 : 21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis