NH Café: Pale Puma + SSTO

25 november, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij! Pale Puma Dreampopfans opgelet: jullie nieuwe favoriete band komt het café in hogere sferen brengen! We hebben het over Pale Puma, de vierkoppige Amsterda...

Lees meer

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij!

Pale Puma
Dreampopfans opgelet: jullie nieuwe favoriete band komt het café in hogere sferen brengen! We hebben het over Pale Puma, de vierkoppige Amsterdamse band met een talent om uitstekende, dromerige pop noir te maken. Inspiratie halen ze uit bands als Alvvays, Beach Fossils en DIIV, maar ook 60's/70's legendes als George Harrison en Françoise Hardy kun je vinden in hun gelaagde sound.

SSTO
De beste (en enige) neo-psychedelische band van Leeuwarden, dat is SSTO. Een dromerig geluid met af en toe een uitstapje naar het dansbare. Dit past ook zeker bij wat de band probeert vast te leggen: de opwinding, het mysterie, de grandeur en de rust van ruimte en tijd. SSTO's muziek is een sterke cocktail met shots van psychedelica, grunge, post, elektronica, pop, funk, ambient en synth wave. Het klinkt als een hoop ingrediënten, maar geloof ons, het is gaaf.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 november 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 5.00 € 5.00

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 5,00