NH Café: Siverbones X SSTO

1 juli, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de nieuwe vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie. SILVERBONES is een nieuwe band met steengoede muzikanten, die super vernieuwende goede muzie...

Lees meer

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de nieuwe vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie.

SILVERBONES is een nieuwe band met steengoede muzikanten, die super vernieuwende goede muziek maken! Het is niet zomaar een band, maar een familie die muziek beschouwt als een krachtige kracht om licht op aarde te brengen - het is voelbaar in hun muziek, duidelijk in hun presentatie.

Met behulp van modulaire Synthesisers, luidruchtige gitaarriffs, donkere zang, deinende baselines en onvoorspelbare drums, wijken ze van een gewoon muziekconcert naar een gefocuste happening. Hun diepe en persoonlijke chemie verweeft freejazz, punk, electronica, folk en fysiek theater tot een hypnotiserende sonische droom. Geïnspireerd door hun uiteenlopende geografische wortels en artistieke achtergronden uit Bolivia, Chicago en Amsterdam, tart hun geluid elke categorie.

De leden van SILVERBONES hebben samengewerkt met een uitgebreid spectrum aan bands en kunstprojecten zoals Ryley Walker, Thurston Moore, Colin Stetson, Soon, Blue Crime, Nicole Beutler, Malle Pietje and the Bimbos, Tony Conrad, SOON, Lucy Kruger and the Lost Boys, Nineties Productions, Yannis Kyriakides, Kikagaku Moyo, Spill Gold en nog veel meer.

SSTO is de beste (en enige) Neo-Psychedelische band van Leeuwarden. Hoe vang je de opwinding, het mysterie, de grandeur en de rust van ruimte, tijd? Het leven is een prachtig en geweldig ding en dit is wat SSTO probeert vast te leggen en te vertalen naar muziek. Al zij het met wisselend succes ;). SSTO's muziek is een sterke cocktail met shots van psychedelica, grunge, post, elektronica, pop, funk, ambient en synth wave. Het klinkt als een hoop ingrediënten, maar geloof ons, het is best wel gaaf.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 1 juli 2022 : 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 3.00 € 3.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111168235.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl