NH Café: Snow Coats x Novko

7 oktober, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij. Snow Coats Sprankelende indie pop waarvan je spontaan wilt gaan dansen. Klinkt goed, toch? Vinden wij ook! En laten we nou op 7 oktober de perfecte oploss...

Lees meer

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij.

Snow Coats
Sprankelende indie pop waarvan je spontaan wilt gaan dansen. Klinkt goed, toch? Vinden wij ook! En laten we nou op 7 oktober de perfecte oplossing hebben voor je herfstblues: de Arnhemse band Snow Coats komt ons namelijk de zon brengen! Met een DIY mentaliteit bracht Snow Coats in 2018 haar debuut album ‘Take the Weight Off Your Shoulders’ uit. Met als gevolg onder andere een flinke rij optredens op de Popronde en tours met Pinegrove, Future Teens, Coach Party en Ratboys. De single ‘Right Fit’ is de eerste teaser voor het nieuwe album dat verwacht wordt in september 2022. Voor deze plaat werkte de band samen met de Amerikaanse producer Joe Reinhart (Beach Bunny, Hop Along en Modern Baseball). De sound van Snow Coats kun je vergelijken met Pinegrove en Sea Girls. De nummers zijn erg uiteenlopend en scheurende gitaren en wegdroom liedjes komen voorbij. Heb je zin in keihard dansen, wegdromen én een beetje zomer in de herfst? Dan zit je bij Snow Coats goed!

Novko
Toen de wereld op slot zat als gevolg van de coronapandemie, openden Taska Smit, Eljosha Boll en Bas Kuus een schatkist aan nieuwe creatieve ideeën, en met succes! De drie speelden voorheen al samen in andere formaties, maar vonden in 2021 hun definitieve vorm in het indierock trio Novko. Waar Novko vrij vertaald staat voor een nieuw begin, brengt dit trio je een verfrissende sound die je mee terugneemt naar de late-90s en early- 2000s. Verwacht scherpe gitaarpartijen, diepgaande teksten en dansbare ritmes, geïnspireerd door PJ Harvey, U2 en Silversun Pickups. Ze zijn meer dan klaar om het Nederlandse popcircuit te veroveren en dat komen ze laten zien in Neushoorn!

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 7 oktober 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111200966.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 5,00