NH Café: St. Solaire x Banner.

9 december, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Artiesten; alternatieve rock en bruisende indie pop. Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij. St. Solaire Het elegante, betoverende geluid van St. Solaire bestaat uit een karakteristieke smeltkr...

Lees meer

Artiesten; alternatieve rock en bruisende indie pop.

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij.

St. Solaire
Het elegante, betoverende geluid van St. Solaire bestaat uit een karakteristieke smeltkroes van warme klanken en subtiele muzikale kleuring. Het muzikaal palet, vol rijke harmonieën en gebalanceerde percussieve lagen, heeft zich gevormd rondom de breekbare vocalen van Geert van Emden, zoals is te horen op de geprezen singles ‘Running’ en ‘Morning Sun’.

Uit muzikale invloeden variërend van Bon Iver, Radiohead tot The War On Drugs, heeft St. Solaire hun eigen geluid gedistilleerd. Het intieme en persoonlijke wordt door de band gewikkeld in een warme deken van alternatieve rock en bruisende indie pop. Met debuutalbum 'you=me' op zak en nieuwe muziek in aantocht wordt het hoog tijd om alle muziekliefhebbers te verwelkomen in het wijdse, melodieuze geluid van St. Solaire.

Banner.
Grote, organische songs verweven met creative fingerpicking. Songwriter Banner. heeft in twee jaar tijd een onmiskenbare handtekening voor zichzelf gecreëerd. De dromerige indie-folk, die tot dusver op twee EP’s gevangen werd, leverde al ruim een miljoen streams op. Dit terwijl Banner. als support van o.a. Villagers, Newton Faulkner, Rhys Lewis en het soloproject van Tame Impala-drummer Julien Barbagallo langs enkele van de mooiste popzalen van Europa tourde.

Sinds de release van debuutsingle 'Compass' in 2017 is Banner. niet meer weg te denken uit diverse internationale Spotify playlists. Muzikaal doet Banner. denken aan grootheden zoals Nick Mulvey, Fink, Ben Howard en John Martyn.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 december 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111215154.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 5,00